Nga e hëna në të shtunë 9:00- 21:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ne ofrojme

 
Kujdesi më i mirë dentar për pacientët tanë
 
Tani më shumë se kurrë, ne duam të kujdesemi për shëndetin oral të pacientëve tanë. Qëllimi ynë është të ofrojmë përgjigjen më të mirë për të gjitha problemet e shëndetit oral dhe për ta bërë këtë, ne sigurohemi që të kemi pajisjet më të mira dhe teknologjinë më të mirë.
 
 
 
 
 
Na kontaktoni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na kontaktoni
 
+389 70 457 111
 
 
 
 
Merrni kujdesin cilësor që meritoni
 
 
 
 
 
 
Buzëqeshja juaj është lumturia jonë!
 
 
 
 
 
 
 
 
Orari i hapjes
 
 
 
 
 
Nga e hena ne te premte
 
 
 
9:00- 21:00
 
 
 
 

 
 
E shtunë
 
 
 
9:00- 21:00
 
 
 
 

 
 
Të dielën
 
 
 
Mbyllur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kush jemi ne?

 
Rreth nesh
 
E dua punën time,
Të shohësh pacientin duke buzëqeshur përsëri është gjëja më e mirë për mua.

Në stomatologji, vitet e fundit po ndodh një revolucion dixhital, duke mundësuar një nivel të ri trajtimesh me sisteme të avancuara dhe të sofistikuara. Poliklinika Vita Dent është një nga qendrat më moderne në vend dhe rajon.
 
 
 
 
 
Histora e klinikës tonë fillon qysh në vitin 1975, në krye me Dr. Spec. Salajdin Baftijari në krye. Një profesionist i përkushtuar maksimalisht për pacientët e tij si dhe cilësinë e punës. Duke e zhvilluar klinikën tani në një qendër ku punojnë specialist të stomatologjisë në fusha të ndryshme.
 
 
 
 
 
 
 
 
Një ekip profesionistësh dentarë janë në shërbimin tuaj, duke iu përgjigjur të gjitha kërkesave duke përdorur njohuritë dhe qasjen e tyre profesionale. Me trajnimin e vazhdueshëm në stomatologji, ata po përmirësojnë aftësitë e tyre dhe po prezantojnë inovacione dhe metoda të klasit botëror në punën e përditshme me pacientët.
 
 
 
 
 
 
 
 
Përfitoni nga përvoja e fituar e Dr.Denis Baftijari - Kirurg Maxillofacial, në universitet dhe konferencat më të njohura në botë në lidhje me fushën e kirurgjisë maxillofaciale dhe të stomatologjisë estetike e moderne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

47+ vjet

 
përvojë dhe cilësi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cfare ne ofrojme

 
Shërbimet tona
 
E dua punën time,
Të shohësh pacientin duke buzëqeshur përsëri është gjëja më e mirë për mua.

Në stomatologji, vitet e fundit po ndodh një revolucion dixhital, duke mundësuar një nivel të ri trajtimesh me sisteme të avancuara dhe të sofistikuara.
 
 
 
 

General dentistry

 

 
It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.
 
 
 
 
 
 

Endodontics

 

 
Metodat më të avansuara të trajtimit të dhëmbëve dhe kanaleve me Endomotor si dhe apex locator.
 
 
 
 
 
 

Aesthetics

 

 
(PRF, PRP, BOTOX, Filer, Dermapen)
 
 
 
 
 
 
 
 

Prosthetics

 

 
(Kurora Zirkoni, Kurora Metal Keramik, Fastea E-MAX, Veneers)
 
 
 
 
 
 

Oral and Maxillofacial Surgery

 

 
(Apikotomi, Heqja e cistave, Rregullim estetik i nofullës, heqja e dhëmbëve të pjekurisë, Kirurgji e sinusit maksillar, Mbjellja e kockës artificiale si dhe transplantet, Operacione estetike të fytyrës)
 
 
 
 
 
 

Radiology

 

 
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dental Implants

 

 
Me përvojë shumë vjecarë në vendosjen e implanteve pa dhimbje, duke përdor metoda më të reja kirurgjikale.
 
 
 
 
 
 

Orthodontics

 

 
Në klinikën tonë vendosen proteza fikse dhe mobile. Risi janë edhe protezat e tejdukshme si dhe shumë komfore, Invisalign.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Disa nga shërbimet tona

 
Implantet dentare
 
Ne kemi një përvojë shumëvjeçare me implantet dentare dhe e konsiderojmë veten specialistë në vendosjen e implanteve pa dhimbje.
 
 
 
 
 
Jemi klnika e vetme qe punon me implantet premium Zvicrane të markës Straumann, duke përfshirë të gjitha produktet dhe llojet e implanteve që i përfshin ky prodhues në gamën e vetë.
 
 
 
 
 
 
 
 
Përdorim implantet më të mira dhe më të sigurta me pastërti shumë të lartë materijali si dhe gradën më të pastër të titaniumit, shkala e V.
 
 
 
 
 
 
 
 
Risi në klinikën tonë janë edhe implantet Straumann Roxolid, me përmbajtje Titanium dhe Zirconium, të përshtatshme për pacientët që mund të kenë alergji në metale.
 
 
 
 
 
 
 
 

Takoni profesionistët tanë

 
Ky është ekipi ynë
 
 
 
 
 
 
 
 

Klinika jonë

 
Në lidhje me klinikën tonë
 
 
 
 
 
Jemi dhe mbahemi një me fjalen e fundit të shkencës në mbarë botën me një produktivitet enormë të pajisur me mjetet stomatologjike më të sofistikuara të aplikuara në ditët e sotme në vendet me të zhvilluara në botë.
 
 
 
 
 
 
 
 
Te ne punohen implantet dentare me metodat më të sofistikuara, të gjitha rastet, nga ato më të thjeshta e deri më komplekset. I japim kujdes të vecantë kualitetit të punës, me përdorimin e implanteve më të mira në botë, nga marka zviceriane Straumann. Gjithashtu kemi kujdes të vecantë të përzgedhjes së punës protetikore mbi implante. Jemi njekohesisht te certifikuar dhe si klinike e rekomanduar nga Shoqata Europiane e Implantologjisë.
 
 
 
 
 
 
 
 
Klinika jonë përmban një laborator të artit të qeramikës, që i mundëson Dr. Denis dhe ekipës së tij që të kenë në mbikqyrje procesin e personalizimit , gjë që e redukton kohen e vajtje ardhjes, gjithashtu dhe komunikimi mes qeramistëve dhe pacientëve, siguron një nivel të patejkalueshëm cilësie, personalizmi dhe komoditeti. Nga përzierja jonë e qeramikës që imiton nga afër dhëmbët natyral, tek procesi ynë unik për krijimin e harmonisë së fytyrës përmes buzëqeshjes dhe kujdesi që u ofrojmë klientëve tanë është vërtet i veçantë.
 
 
 
 
 
 
Untitled-12
 
 
 
 
 

Disa nga punët tona më të mira

 
Galeri
 
 
 

Na kontaktoni

 
 
Emër
 
 
 
 
Email
 
 
 
 
 
Nr. telefon
 
 
Mesazh